Träna/Shop

Hos oss är alla välkomna att boka en lektion. Oavsett vilken nivå du år på har du möjlighet att utvecklas utifrån dina personliga förutsättningar och vi ser fram emot att hjälpa dig. Genom att säkerställa golfutvecklingen hos dig som golfspelare så får ut det mesta och bästa av din golf och kommer att ha ännu roligare när du spelar golf.

Alexandra Lennartsson
Jag började spela golf på Nyköpings Gk när jag var runt 7 år. Efter gymnasiet valde jag att åka över till USA för att plugga men också spela golf på Murray State University. Efter 3,5 år tog jag 2013 min examen i Marknadsföring och fick med mig fina meriter från golfbanan.

Jag lärde mig otroligt mycket om mig själv som person men även som golfspelare. Hemma i Sverige igen valde jag att bli proffs och började spela på svenska golftouren. Under 6 år har jag rest runt i Sverige och ute i Europa för att tävla på Swedish Golf Tour och LETAS. De senaste vintrarna har jag spenderat i Sydafrika och tävlat på Sunshine Ladies Tour. Det senaste året har jag jobbat som golfinstruktör på Nyköpings Golfklubb och Jönåkers Golfklubb.

Vill ni boka en lektion är ni välkommen att ringa till receptionen eller maila till mig så hjälper vi er att få en tid som passar dig, 0431- 44 9 40 eller alexandra@togk.se. 

 

Lektionspriser hittar ni här.

Vårens kursutbud hittar ni här.

Utveckligskortet (fd The18Club) hittar ni här.

Ser fram emot en härlig träningsvår mer er alla !