Klubbens vänner

Var med och bidra till klubbens utveckling Hjälp till genom att donera ett bidrag till klubbhusprojektet eller riktad donation för ett specifikt ändamål. Alla bidrag är väl komna! Genom en donation hjälper ni till att stärka klubben inför framtiden.

1. Donation till klubbhusprojektet (5 000 – 25 000 kr). Ni kommer då att få möjlighet att synas med val­ fritt namn eller företagsnamn på en tavla i vårt nya klubbhus eller i klubbhusområdet.

2. Annat större donationsbelopp. Kontakta styrelse eller klubbledning för särskild överenskommelse om ändamål och på vilket sätt ni vill bli uppmärksammade.
Förutom att bli omnämnd på plakett och eventuellt andra vis avser vi att bjuda in alla donatorer med direkta familjemedlemmar till en för­invigning av det nya klubbhuset.

Livstidsmedlemskap
Var en del av klubben för alltid. Ett livstidsmedlemskap kostar 250 000 kr och innebär full spelrätt (ingen årskostnad) livet ut.* Teckna till dig själv och / eller barn och barnbarn. Klubben har möjlighet att erbjuda högst 25 livstidsmedlemskap, sen är det fulltecknat.

Vill ni vara med och stödja klubben får ni gärna sätta in valfritt belopp på vårt SEB konto 5655 33 283 07 eller swisha till  123 0845 453. Vid frågor kring donationer och / eller intresse för livstidsmedlemskap kontakta vår klubbchef caisa.reis@togk.se

* I avgiften inkluderas den förhöjda medlemsavgiften samt medlemslånet.