Sponsorer

Bjäre entreprenad AB skall vara den ledande markentreprenören i södra Sverige vad gäller kvalité, säkerhet, ordning och reda för kunder, leverantörer och medarbetare.

Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackra bokskogar, urgamla stengärden och fågelrika hedar möter strandängarnas fäladsmarker och långhornade kossor. Just här är det enkelt att ta ett steg åt sidan och unna sig tid att bara vara. Landa mjukt i hotellets varma japanska utomhuspooler eller med ett glas vin framför brasan i vår mysiga lounge, och njut av den sköna känsla som präglar livet här på Torekov Hotell. 

Vi vill vara det självklara valet när du ska byta bostad på Bjärehalvön! Vissa satsar på volym, andra på kvalitet. På Jakobssons försöker vi inte bli störst utan istället satsar vi på att vara bäst. Det har lönat sig i längden, för oss och våra kunder. Inga bostadsaffärer är för stora eller små, för oss är alla lika viktiga!

Vi arbetar långsiktigt med dig som kund i fokus och vårdar våra relationer. Det är kanske just därför vi också genom åren fått förmånen att förmedla tusentals fastigheter på Bjärehalvön

Q Grafiska är en del av Q Graphic Group som är en koncern med två inriktningar, Skolfoto och Grafisk produktion med tryckeri både i Sverige och i Norge. Vi både producerar och levererar produkter och tjänster varje dag året om i Europa med stort engagemang och ett stort miljöfokus för allas bästa. Att kommunicera med tryckt media skapar en närhet och en känsla för mottagaren som annars kan vara svårt. Kombinationen tryck och webb förstärker ytterligare genomslagskraften, vi hjälper dig hela vägen på med både tryck, webb och marketing automation.


 
 
 

Vi är ett svenskt medicinteknikbolag vars uppdrag är att rädda liv. Det gör vi genom att utveckla och tillhandahålla infektionsförebyggande lösningar som minskar risken för vårdrelaterade infektioner och reducerar användningen av antibiotika. På så sätt sparar vi avsevärda kostnader för sjukvården och samhället.

MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Vi är ett modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet och finansiella styrka. MVB-koncernen är idag ett av Sveriges största privatägda byggbolag och består av MVB Syd i Skåne, MVB Öst i Stockholm och MVB Astor Bygg i Göteborg/Västra Götaland.

Värna din kärnverksamhet. Resten sköter vi.

När Office Management startade 1993 var syftet kristallklart: vi skulle göra våra kunder flexiblare, snabbare och mer framgångsrika. Drygt 20 år senare kan vi konstatera att vi lyckats. Idag är vi Nordens ledande aktör inom helhetslösningar för IT, kommunikation och kontor. Än i dag tar vi hand om allt som rör ditt kontor, så att du kan värna om din kärnverksamhet.